Lokeren legt met Warre Smet talentvolle jongere vast

14 oktober 2019 14:34

Sporting Lokeren legde vorige week Warre Smet voor drie jaar vast. Het Lokerse jeugdproduct wordt als een groot talent beschouwd. Sporting wou niet in dezelfde val trappen als bij Dylan Mbayo.

Op het einde van de transferperiode zag Sporting Lokeren Dylan Mbayo naar AA Gent verkassen. Bij de Waaslanders lag er al een hele tijd een contract voor de talentvolle spits klaar, maar vader Marcel hield de boot af.

Bij de tricolores zijn ze dan ook maar wat blij dat Warre Smet wel op het contractvoorstel is ingegaan. “Smet wordt gezien als een groot talent dat enorm gegeerd is op de Belgische markt. Het vertrouwen van de club heeft hem toch overtuigd om ook in de komende jaren de kleuren van Sporting Lokeren te verdedigen”, staat te lezen op de website van Lokeren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to sign my first contract @sportinglokeren_official

Een bericht gedeeld door Warre Smet (@smetwarre) op

Smet startte zijn loopbaan bij de provinciale jeugdploegen van Lokeren en greep vervolgens zijn kans op eliteniveau. Daar ontwikkelde hij zichzelf enorm, waardoor hij geregeld een leeftijd hoger mocht gaan spelen. Het contract dat hem nu tot 2022 op Daknam houdt, is een bekroning voor zijn harde werk.

Nico Wieme

2e klasse \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.