Een jaar na Propere Handen stelt KV Mechelen 'Plan 2025' voor: extra budget voor PO1, nieuw jeugdcomplex én afwerking van het stadion


Foto: © photonews 16 oktober 2019 20:49

KV Mechelen zat een kalenderjaar geleden volop in het oog van de storm. De club was verwikkeld in het alombekende matchfixingschandaal. De nieuwe bestuurders kijken enkel naar de toekomst, inclusief roze bril.

KV Mechelen is de doorstart in 1A uitstekend gestart. De Maneblussers staan na een derde van de reguliere competitie zelfs op een PO1-plaats. En ook de toekomst wordt Achter De Kazerne duchtig voorbereid.

In Het Laatste Nieuws bespreken sterke man Dieter Penninckx en algemeen directeur Frank Lagast wat ze zelf ‘Plan 2025’ hebben gedoopt.

Een budgetverhoging  is een must om op de top zes te kunnen mikken - Dieter Penninckx

Eerst op de agenda: een financiële injectie. “Het is de bedoeling om ons budget binnen de twee of drie seizoenen te verhogen naar twintig miljoen euro”, klinkt het bij Penninckx. “Dat is een must om op de top zes te kunnen mikken.”

Nieuw jeugdcomplex én afgewerkt stadion

“Ook een nieuws jeugdcomplex is een hoofddoel”, pikt Lagast in. “Het huidige complex aan de Liersesteenweg voldoet niet meer en is simpelweg te klein geworden. We zijn op zoek naar een locatie, maar zijn afhankelijk van de stad. Dat geldt trouwens ook voor de afwerking van het stadion.”

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.