Ex-speler haalt uit naar Anderlecht: "Niet serieus wat ze doen met Trebel" en "Einde cyclus was al jaren in zicht, ze kunnen niet concurreren met Standard, Genk of Club""


Foto: © photonews 17 oktober 2019 09:49

Mogelijk komt er onder Franky Vercauteren opnieuw een opwaardering van de positie van Adrien Trebel binnen Anderlecht. Kara Mbodj neemt alvast geen blad voor de mond.

Mbodj is - net als Trebel - klant bij spelersmakelaar Mogi Bayat. Zelf raakte hij nog weg met een transfer, voor Trebel werd het de afgelopen maanden vooral bankzitten of tribunezitten bij Anderlecht.

"Zelfs als je geen liefhebber bent van zijn stijl, is het toch niet normaal wat er met Adrien Trebel is gebeurd", is Kara Mbodj daarover duidelijk in Het Nieuwsblad.

Overgangsjaar

"Het is jammer dat ze geen gebruik maken van zijn kwaliteiten. Hopelijk verandert zijn situatie nu onder Vercauteren."

De gewezen centrale verdediger van paars-wit volgt zijn ex-club nog op de voet: "De 9 op 30 is pijnlijk, maar het einde van de cyclus was al enkele jaren in zicht. Anderlecht kan niet concurreren met Genk, Standard of Club Brugge op dit moment. Anderlecht zou nu beter communiceren dat dit een overgangsjaar wordt."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
 
Reacties.