Belgische aanvaller hoopt op een terugkeer naar Standard: "Mochten meerdere clubs me willen dan kies ik voor Standard"

17 oktober 2019 13:42

Elke transferperiode gaan de meeste eersteklassers op zoek naar een speler met een neus voor doelpunten. Een Belgische aanvaller hoopt dan ook op een dag terug te kunnen keren naar Standard.

In de zomer van 2017 verliet Hugo Cuypers de beloften van Standard voor een avontuur in Griekenland. Cuypers scoorde aan de lopende band en maakte in de Griekse tweede klasse in 30 wedstrijden 22 doelpunten. 

De Luikenaar wou zijn contract niet verlengen en speelde in het seizoen 2018/19 geen enkele wedstrijd. Deze zomer maakte hij de transfervrije overstap naar de Griekse topclub Olympiakos dat hem dit seizoen heeft uitgeleend aan het Franse AC Ajaccio in de Ligue 2. Bij Ajaccio maakte hij in 2 wedstrijden ook meteen 3 doelpunten.

"Als meerdere clubs me willen kies ik voor Standard"

In La Dernière Heure vertelde hij over zijn vertrek bij Standard: "Het was persoonlijk een goede beslissing om Standard te verlaten voor een avontuur in Griekenland. Ik heb er absoluut geen spijt van, maar ik hoop wel om er op een dag terug te keren. Als meerdere clubs me willen en Standard hoort erbij dan keer ik terug naar Standard", vertelde hij. 

Arjen T'Sjoen

Ajaccio \\ Nancy
 
 
Reacties.