Een mindere match van Club Brugge? Daar is Philippe Clement het niet mee eens

18 oktober 2019 23:24

Club Brugge had aan een doelpunt van Hans Vanaken genoeg om de drie punten mee naar huis te nemen. Ze maakten het verschil in de eerste helft, al hadden ze het zeker niet gemakkelijk tegen een stug Moeskroen.

Veel slordigheden, verkeerde passes en amper doelgevaar. De eerste helft zagen we niet het swingend Club Brugge dat uithaalde tegen KAA Gent of met forfaitcijfers ging winnen op het veld van KV Mechelen. Ook die mindere matchen winnen is levensbelangrijk in de titelstrijd.

Goed bijgestuurd

Maar daar kon Philippe Clement zich niet helemaal in vinden. "Een mindere match van ons? Nee, dat vind ik niet. Alle respect voor Moeskroen, want door hen hebben we het moeilijk. De tegenstanders doen er alles aan om ons het leven zuur te maken", verdedigde hij de prestatie van zijn manschappen.

"Je kan ook niet alle matchen met vier, vijf goals verschil winnen. Het klopt dat we het in de eerste helft moeilijk hadden, maar dan heb je de pauze nog om bij te sturen. In de tweede helft was het dan ook veel beter", besloot Clement. In de laatste 45 minuten had Club inderdaad kansen genoeg om het verschil groter te maken.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Moeskroen
 
 
Reacties.