Brys is één van de eerste tegenstanders die niét van de daken schreeuwt dat Anderlecht te pakken is: "Het blijft een wereld van verschil"

18 oktober 2019 22:01

STVV komt zondag op bezoek in het Lotto Park van RSC Anderlecht. De voorbije tegenstanders riepen van de daken dat het een ideaal moment is om iets te rapen tegen de recordkampioen. Marc Brys doet dat bewust niet.

“Het is onmogelijk om Anderlecht na de interlandbreak en de trainerswissel in te schatten”, legt Marc Brys uit op zijn wekelijkse persbabbel. “Al verwacht ik niet dag Frank Vercauteren de huisstijl zal verloochenen.”

Bovendien beseft Brys dat Anderlecht in alle omstandigheden de favoriet is in een wedstrijd tegen de Kanaries. “Leg de namen en budgetten van Anderlecht en STVV naast elkaar. Dat is een wereld van verschil.”

Stroeve voorbereiding

Bovendien liep de voorbereiding op Stayen allesbehalve van een leien dakje. De zeven internationals kwamen pas de voorbije dagen en uren terug. “Na die zware nederlaag bij KV Kortrijk had ik deze wedstrijd liever met de hele groep voorbereid. Maar dat neemt niet weg dat we zondag het beste van onszelf zullen geven.”

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ STVV
 
 
Reacties.