Beerschot weet weer wat winnen is na thuiszege tegen Virton

19 oktober 2019 22:39

Beerschot heeft zaterdagavond met 2-1 gewonnen van Virton. De ruststand stond halverwege al op het bord.

Beerschot had de laatste weken maar één op twaalf gepakt in de competitie, maar boekte nu dus een deugddoende zege. Loris Brogno bracht de thuisploeg iets voorbij het kwartier op voorsprong, maar een kleine tien minuten later stond het opnieuw gelijk. Loïc Lapoussin was de schutter van dienst bij Virton.

Toch ging Beerschot nog met een voorsprong rusten. Raphael Holzhauser maakte er in de extra tijd van de eerste helft van op de stip 2-1 van.

In de tweede helft veranderde de score niet meer. Beerschot verstevigt zo de vijfde plaats, maar komt ook qua punten opnieuw terug wat tussen de mensen. Virton ziet nu Westerlo naar de leiding springen en kan morgen ook gepasseerd worden door OHL. Die spelen op bezoek bij rode lantaarn Lommel.