Meunier blikt in L'Équipe vooruit op het treffen met Club Brugge: "Twaalfde man zal belangrijke rol spelen"

19 oktober 2019 14:44

Club Brugge en PSG trekken met een competitiezege op zak naar het onderlinge treffen in de Champions League. Blauw-zwart won met 0-1 op het veld van Moeskroen en de Franse hoofdstedelingen klopten Nice met 1-4. Voor Thomas Meunier wordt het een mooi weerzien met zijn ex-club.

De Luxemburger kijkt alvast uit naar de confrontatie, maar roept ook op tot zekere voorzichtigheid voor PSG. "Het is geen match die we al op voorhand gewonnen hebben. We zullen aandachtig voor de dag moeten komen", was Meunier op zijn hoede in L'Équipe. Eerder overlaadde hij Club Brugge-trainer Philippe Clement ook al met lof (leer er HIER meer over).

Twaalfde man

"De twaalfde man zal een belangrijke rol spelen", complimenteerde hij de Brugge-aanhang waar hij destijds erg geliefd was. "De teamgeest is enorm bij hen dit seizoen en ze hebben een erg uitgekookte kern met veel onderlinge concurrentie. De plaatsjes zijn er erg duur", besloot hij.

Bij beide teams is er alvast een belangrijke afwezige. Zowel Neymar als Ruud Vormer is geschorst voor de topper in Jan Breydel.

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Nice \\ PSG \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.