1e Amateur: Deinze blijft autoritair leider na acht speeldagen, ook RWDM en Rupel Boom doen goede zaken

20 oktober 2019 17:19

In de hoogste amateurklasse werd speeldag 8 afgewerkt. Zondag stonden er nog twee wedstrijden op het programma.

Rupel Boom hield de drie punten thuis tegen Patro Eisen Maasmechelen. Luca Polizzi maakte het enige doelpunt van de partij. RWDM won ook met het kleinste verschil. Op bezoek bij Winkel Sport werd het 1-2.

Door de zeges wippen de Steenbakkers naar de vijfde plaats in het klassement en de Brusselaarsnaar de zevende plaats. Patro houdt nog vier ploegen achter zich, Winkel slechts twee.

Zaterdagavond werden er zes matchen afgewerkt. Leider Deinze won met 0-3 en Dessel Sport haalde uit tegen La Louvière Centre met 5-2. Hier zijn alle uitslagen en het klassement van de hoogste amateurklasse.

{INSERT_MATCHDAY}

{INSERT_RANKING}

Hannes Van Gael

Beker van België \\ Lierse SK \\ SK Deinze \\ Patro Eisden Maasmechelen \\ Rupel Boom \\ KSK Heist