Michel Preud'homme tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg: "De twee ploegen wilden absoluut winnen"

20 oktober 2019 08:32

Standard heeft gisterenavond een mooie overwinning geboekt. Het won na een aangename topper met 1-0 van Racing Genk. Bastien zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

We zagen een gelukkige Preud'Homme na de wedstrijd. "De twee ploegen wilden absoluut winnen en het was een intense en spannende wedstrijd. Racing Genk probeerde veel kansen te creëren in de eerste helft en wij kregen ook enkele mooie mogelijkheden."

In de tweede helft was Standard net iets sterker en het werd beloond met een doelpunt van Bastien. "We kregen na de rust nog enkele mooie pogingen, maar Racing Genk stond goed in de organisatie. Uiteindelijk winnen we de wedstrijd na een mooi doelpunt van Bastien."

VAR

Over het doelpunt is heel wat discussie. De bal zou namelijk buiten geweest zijn voor dat Carcela de bal tot bij Bastien kan brengen. Het doelpunt had dus afgekeurd moeten worden. "Er waren heel wat fases voor discussie vatbaar. Het doelpunt, maar ook de fase met de tackle van Dewaest. Hij kwam wel zeer stevig in op Amallah", aldus Preud'Homme.

Nils Wens - Dante Bellon

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.