Verdeeld succes voor de Europese tegenstanders van Club, Genk, Standard en Gent

20 oktober 2019 22:28

Club Brugge, Standard en Gent trekken met een zege de Europese midweek in. Hoe verging het hun tegenstanders in de buitenlandse competities.

PSG speelde net zoals Club Brugge al op vrijdagavond. Het won met overtuigende 1-4 cijfers tegen OGC Nice. Angel De Maria was de man in vorm met twee doelpunten. Meunier speelde de hele partij voor zijn Franse club.

Genk kan zich optrekken aan het feit dat Liverpool pas zondagnamiddag in actie kwam én dat het voor een eerste keer dit seizoen puntenverlies leed in de Premier League. Het maakte wel een achterstand goed tegen Manchester United, maar het bleef bij 1-1. Divock Origi startte in de basis en speelde een half uur. Lallana scoorde de goal voor de Reds.

Europa League

Voor de tegenstanders van Standard en Gent moesten we dit weekend in de Bundesliga zijn. Wolfsburg moet donderdag naar de Ghelamco Arena. Daar hoopt het alvast beter te doen dan in Leipzig. Wout Weghorst zette de 1-1 eindstand op het scorebord in de 82e minuut.

Frankfurt tankte vrijdag al vertrouwen in de aanloop naar het treffen met Standard. Bayer Leverkusen werd met droge 3-0 cijfers naar huis gestuurd. Paciencia scoorde een veldgoal en een strafschop en ook Bas Dost stond aan het kanon.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ PSG
 
 
Reacties.