Opvallende naam geciteerd als nieuwe trainer Barcelona


Foto: © photonews 21 oktober 2019 11:30

Barcelona won het voorbije weekend dan wel makkelijk met 0-3 bij Eibar en mag dan al bovenaan het klassement prijken, toch is het niet rustig rond coach Ernesto Valverde. De Spaanse media linken niemand minder dan Ronald Koeman aan Barça.

Het is al een tijdje onrustig bij FC Barcelona. In La Liga is de Spaanse topclub niet meer oppermachtig. Het haalde naar Barcelonanormen een magere 19 op 27. Het geruchtencircuit over een nakend einde van de samenwerking met coach Ernesto Valverde draait momenteel op volle toeren.

Nadat eerder al de namen van Marcelo Gallardo en Roberto Martinez als toekomstige Barçacoach genoemd werden, haalt nu Ronald Koeman de frontpagina’s van de Spaanse kranten.

Volgens de Spaanse media heeft de Nederlandse bondscoach een clausule in zijn contract waarin staat dat hij Oranje voor Barcelona mag inruilen. “Daar zijn afspraken over gemaakt”, zei KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma bij FOX Sports. “Ronald heeft al heel lang te kennen gegeven dat hij er ooit trainer wil worden. Hopelijk blijft hij tot het WK in Qatar.”

Primera Division \\ Champions League \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.