Paul Gheysens reageert: "Ik bemoei me niet met de trainer, dat is voor Luciano"

21 oktober 2019 17:55

Vandaag brachten we een bericht dat Paul Gheysens absoluut niet blij was na de nederlaag tegen KV Mechelen. De voorzitter van Antwerp wou daar bij ons wel even op reageren.

Gheysens wil zich naar eigen zeggen niet bemoeien met de sportieve gang van zaken bij zijn club. "Daarvoor heb ik Luciano D'Onofrio aangenomen", zegt hij ons. "Ik hou van structuur en orde, het sportieve is de zaak van Luciano. Daarom heb ik ook een vakman zoals hij aangenomen. Ik ga me niet bemoeien met de trainer", aldus Gheysens.

Hij wil dan ook nuanceren: "Er is momenteel geen paniek bij Antwerp. Komend weekend winnen tegen Kortrijk en er is geen vuiltje aan de lucht. Dan staat de ploeg weer bij de mensen. Er zit zoveel kwaliteit in onze kern. Er is nog niets aan de hand. Ik zat afgelopen weekend in het buitenland en heb me dus nergens mee bemoeid."

De grote baas van Ghelamco benadrukte dat hij zich ook de komende weken er zich niet mee zal bemoeien. "Luciano levert goed werk en we hebben alle vertrouwen in de ploeg. Over een vervanger voor Renard is er nog niet gesproken. Ook dat is de verantwoordelijkheid van Luciano."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.