Bayat steekt hand in het vuur: "Als Martinez verlengt en Barça of Real kloppen aan, vertrekt hij niet zonder ons akkoord"


Foto: © photonews 22 oktober 2019 09:14

De Rode Duivels doen deze zomer een gooi naar de Europese titel. De Belgische voetbalbond kondigde al aan dat er vóór de start van het toernooi duidelijkheid moet zijn over de toekomst van Roberto Martinez. Ook Mehdi Bayat spreekt klare taal.

Ook de voorzitter van de Belgische voetbalbond loopt hoog op met Roberto Martinez. Niet alleen het werk van de bondscoach zorgt voor respect, maar ook de mens achter de Spanjaard. 

"Het is onze bedoeling om zo ver mogelijk te geraken op Euro 2020", vertelt Mehdi Bayat in La Tribune. "Het was destijds (in 2018, nvdr.) een goede zaak om zijn contract te verlengen voor de start van het wereldkampioenschap."

Het was een goede zaak om het contract van Roberto Martinez te verlengen voor de start van het WK - Mehdi Bayat

Bayat laat het achterste van zijn tong niet zien, maar eindigt toch met krachtige woorden. "Ik wil toch nog iets zeggen voor het geval dat we het contract van Roberto verlengen."

Real Madrid of FC Barcelona

"Als Real Madrid of FC Barcelona na de handtekeningen zouden aankloppen en de Belgische voetbalbond is niet akkoord, verlaat Roberto ons niet. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur. Dat zit in zijn karakter."

België
 
 
 
Reacties.