Marca zoekt 10 redenen waarom Real Madrid de wanhoop nabij is, Courtois en Club Brugge krijgen vermelding

22 oktober 2019 08:37

Door een nederlaag tegen Mallorca moest Real Madrid de leidersplaats aan aartsrivaal Barcelona laten. De Spaanse pers is al weken vernietigend voor de Koninklijke. Marca ging op zoek naar tien redenen waarom de wanhoop nabij is voor Real.

Thibaut Courtois en Eden Hazard delen in de malaise bij Real Madrid en vooral in de kritiek. Het grootste deel gaat naar de doelman. "Alle ogen zijn op hem gericht. De beste doelman van de voorbije Wereldbeker stopt nog amper een bal. Bernabéu heeft zelfs al ingegrepen door hem uit te fluiten en Areola aan te moedigen", schreef de Spaanse krant.

Van de laatste veertien schoten op dol verdwenen er negen tegen de touwen, berekende Marca verder. Van de 24 schoten gingen er twaalf in doel, exact de helft. Maar ook voor Hazard was er een, weliswaar korte, vermelding. "Hij is nog lang niet de beste versie van zichzelf."

Club Brugge

Bernabéu is ook geen fort meer waar Real amper punten kwijtspeelt. "Elk team heeft nu het gevoel dat er iets te rapen valt in de witte vestiging. Valladolid pakte een puntje en Club Brugge kwam bijna winnen. Tegen Levante en Granada werd een 3-0 zelfs nog bijna weggegeven."

 

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ Galatasaray \\ Real Madrid
 
 
Reacties.