Zever in pakjes of toch een waterkans? Dit is de reden waarom Anderlecht niet helemaal kansloos is om Dries Mertens terug te halen

22 oktober 2019 22:33

Dries Mertens en RSC Anderlecht. De geruchtenmolen deed een poosje geleden haar werk. Maar wat is er nu echt van aan?

Het gerucht doet al langer de ronde. Dries Mertens - straks einde contract bij SSC Napoli en nog steeds niet in het bezit van een nieuw akkoord - zou de rangen van RSC Anderlecht komen versterken. 

Zever in pakjes? Dat dachten wij ook. Ondertussen sprongen de Engelse en Italiaanse media op het verhaal en lijkt het best wel mogelijk.

Waarom België?

Waarom zou de Rode Duivel volgend seizoen - hij zal dan 33 lentes tellen - terugkeren naar de pintjesliga als hij Amerikaanse dollars of Chinese yuans kan gaan verzamelen?

Simpel: vrouwlief Kat Kerkhofs. De deejay annex programmamaakster annex voetbalvrouw heeft zich jarenlang aan manlief aangepast. Nu moet Mertens water bij zijn Barollo of Brunello doen en haar carrière volgen.

En daar komt RSC Anderlecht - lees: Vincent Kompany - op de proppen. Mertens krijgt de kans om nog enkele jaren voor de Belgische prijzen te spelen in de kleuren waar het voor hem ook begon.

Wordt vervolgd? Wellicht na het Europees kampioenschap...

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Anderlecht \\ Napoli
 
 
 
Reacties.