Adi Hütter, coach van Frankfurt, vertelt wat hij weet over Standard


Foto: © photonews 23 oktober 2019 22:31

Standard maakt zich op voor enkele zware dagen. Zondag staat de kraker tegen Club Brugge op het programma. Maar eerst nemen de Rouches het donderdag in Duitsland op tegen Eintracht Frankfurt, die vorig seizoen nog halvefinalist waren in de Europa League.

"Wat ik weet over Standard? Dat het een sterke ploeg is. Ze staan niet voor niets tweede in de Belgische competitie", laat de T1 van Frankfurt weten op de persbabbel. "Ze incasseren heel weinig doelpunten". Ze kijken in Duitsland dus met het nodige respect naar Standard. 

Voor Hütter is de dubbele confrontatie met Standard van cruciaal belang. "Dit zullen inderdaad de sleutelmatchen worden, want wij strijden voor de tweede plaats. We willen donderdag al een stap in de goede richting zetten voor eigen publiek. Maar we zullen allemaal op niveau moeten zijn, want Standard is een heel dynamisch team met veel agressiviteit."

In groep F van de Europa League delen Standard en Eintracht Frankfurt de tweede plaats met drie op zes. Arsenal is koploper met het maximum van de punten na twee speeldagen.

 
 
 
Reacties.