Gemengde gevoelens bij Maehle na Liverpool: "Teleurgesteld" & "Trots"


Foto: © photonews 24 oktober 2019 19:10

Joakim Maehle vond de 1-4 tegen Liverpool een overdreven resultaat. De Deen benadrukt dat Genk een goede eerst helft speelde en beseft maar al te goed het belang van de komende twee thuiswedstrijden.

"Ik ben toch wel teleurgesteld, ik vind die 1-4 eigenlijk te veel", vertelde Joakim Maehle. "Liverpool is natuurlijk een team met heel veel kwaliteiten. Als je het gevaar niet ziet, dan is het 5 seconden later daar."

"Het is een heel ervaren team met spelers van wereldklasse. Het was een grote ervaring om tegen hen te voetballen. We hebben in de eerste helft toch getoond dat wij ook kansen hadden en we hoefden bij de rust niet achter te staan. We mogen trots zijn op die eerste helft", vond Maehle. 

Jupiler Pro League

Na deze ervaring wachten voor Genk twee bijzonder belangrijke wedstrijden in de Jupiler Pro League. De landskampioen verloor al veel te veel punten en de thuiswedstrijden tegen Cercle en Antwerp mag niet meer met de punten gemorst worden.

"Het zijn wedstrijden in ons eigen huis, die moeten we winnen. Voor mij is het niet moeilijk om na Liverpool de knop om te draaien voor een wedstrijd tegen Cercle. Dat is het leven van een voetballer."

Champions League \\ KRC Genk \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.