Genk-doelman Coucke: "Nu nog van de resterende matchen genieten"


Foto: © photonews 24 oktober 2019 05:28

Liverpool toonde zich woensdagavond een maatje te sterk voor de Genkse landskampioen. Racing Genk ging met 1-4 onderuit. Gaetan Coucke zag dat het allemaal net iets sneller gaat bij de winnaar van de Champions League.

"Het is jammer van die tegengoal in de tweede minuut", sakkerde de Genkse doelman na afloop van de partij. "Liverpool had in de eerste helft weinig kansen en wij hadden er wel enkele op de counter. Het is jammer dat we niet scoorden."

Coucke was kansloos bij de schoten van Oxlade-Chamberlain. "Ik zag dat schot bij die eerste goal tussen een paar benen vertrekken, maar dan zag ik de bal niet meer komen. Bij de tweede goal verwachtte ik het schot niet, je verwacht niet dat hij die bal met de buitenkant van de voet binnen zal trappen."

Ontzettend snel

Het verschil met Liverpool was toch duidelijk zichtbaar op het veld. "Oog in oog gaat het ontzettend snel rond die zestienmeter. Ik voel toch dat wij sterker worden in deze campagne."

Wat Genk nu nog rest in de Champions League? "We moeten nu nog van de resterende wedstrijden genieten en kijken waar we nog een puntje kunnen sprokkelen."

Champions League \\ KRC Genk \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.