Jess Thorup gaat met AA Gent op zoek naar een eerste uitzege: "We moeten het vertrouwen van de voorbije wedstrijden gebruiken"

25 oktober 2019 19:34

Donderdagavond pakte AA Gent in het absolute slot een verdiend punt tegen VfL Wolfsburg. De Buffalo's gaan dit weekend op bezoek bij STVV en willen een eerste uitzege van het seizoen boeken.

Het late punt tegen Wolfsburg zorgt uiteraard voor een vertrouwensboost bij de Buffalo's. Jess Thorup was tevreden, maar zag ook werkpunten: "Het eindigde uiteindelijk allemaal goed, maar we mogen niet vergeten dat we het een helft zeer moeilijk hadden. We lieten hen doen wat ze zo goed kunnen: snel de omschakeling zoeken en één-tegen-één situaties creëren. Na de pauze waren we slimmer en speelden we ons spel."

De grote man bij AA Gent was Roman Yarmechuk: "Roman is op dit moment een aanvaller met vertrouwen. Dat zag je ook bij het tweede doelpunt, als je op dat moment twijfelt dan valt dat doelpunt niet. We zijn heel blij met een aanvaller als hem."

STVV

Zondagavond gaat AA Gent op bezoek bij STVV. De Buffalo's wonnen dit seizoen nog niet op verplaatsing en dat moet dringend veranderen: "Lang kunnen we in elk geval niet genieten van onze comeback tegen Wolfsburg want zondag moeten we top zijn. Ik hoop dat we het vertrouwen van de voorbije weken kunnen gebruiken om zondag de drie punten te pakken." 

Arjen T'Sjoen

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ STVV
 
 
Reacties.