🎥 Dit is de reden achter de uitgestoken tong van Dries Mertens


Foto: © photonews 25 oktober 2019 09:55

Diego Maradona voorbij gaan in de topschutterslijst, het gebeurt niet alle dagen. Op het veld van Salzburg tekende Dries Mertens voor doelpunt 115 en 116 in Napolitaanse loondienst en staat hij nu tweede, vòòr Maradona. En daar had hij een speciale viering voor

116 doelpunten heeft Dries Mertens op de teller staan bij zijn club Napoli. Daarmee doet hij beter dan Diego Maradona (115) en heeft hij er nog 6 nodig om Marek Hamsik van de troon te stoten. Zijn doelpunten in Salzburg vierde de Leuvenaar alvast opvallend. 

Mertens deed enkele bewegingen met zijn tong en een vreemd dansje erbovenop. Een verwijzing naar materiaalman Tommy, zo blijkt nu. Tommy kon er in Salzburg niet bij zijn wegens een ongeluk. 

"Ik ben heel gelukkig met mijn twee doelpunten", vertelt Mertens aan Het Laatste Nieuws. "Daardoor kom ik meer en meer in de geschiedenisboeken van de club en dat maakt me heel trots. Groter dan Maradona zal ik nooit zijn, maar het is een record dat je kan voorleggen. Ik heb niets tegen Marek, maar hopelijk haal ik het record snel. Voor Kerstmis. Al zou ik dat liever inruilen voor de titel."

Na zijn prestatie in Salzburg pakte de Italiaanse pers uit met MaraMertens op de voorpagina's. 

Serie A \\ Champions League \\ Red Bull Salzburg \\ Napoli
 
 
 
Reacties.