Opvallende transfer in de maak? AS Roma heeft voormalige Engelse international op proef'

25 oktober 2019 09:37

AS Roma begon niet onaardig aan het nieuwe seizoen, maar zit wel met een probleem op het middenveld. Vier potentiële basisspelers kampen met blessures en Roma is op zoek naar een oplossing.

Sky Italia weet namelijk dat de 28-jarige Jack Rodwell op dit moment op proef is bij de Giallorossi. De drievoudige international van Engeland zal vrijdag medisch gekeurd worden en komt dan in aanmerking voor een contract. Rodwell was vorig seizoen nog aan de slag in de Championship bij Blackburn Rovers waar hij 23 wedstrijden speelde.

Donderdagavond zat Rodwell in de tribune tijdens het Europa League duel tegen Borussia Mönchengladbach. Coach Paulo Fonseca moest de centrale verdediger Gianluca Mancini een linie naar voor schuiven omdat Jordan Veretout op dit moment de enige fitte middenvelder is.

Ex-Everton en Man City

Rodwell gold in de begindagen van zijn carrière als een groot talent bij Everton. Manchester City betaalde in 2012 ruim 15 miljoen euro, maar dat werd geen succes. Rodwell speelde nadien ook nog onder meer voor Sunderland en is nu al enkele maanden transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. 

Arjen T'Sjoen

AS Roma
 
 
Reacties.