Olivier Verdon na draw tegen Anderlecht: "Als je niet kan winnen, moet je vooral niet verliezen"

26 oktober 2019 09:28

Eupen heeft na Club Brugge (in Jan Breydel) nu ook Anderlecht in bedwang kunnen houden. De Panda's hebben dit seizoen thuis nog steeds niet gewonnen, maar de stemming was toch positief na de draw van vrijdag tegen Anderlecht.

"Het is een goed punt, we speelden immers tegen een sterk Anderlecht. We hebben enkele goede mogelijkheden gehad, maar we moeten niet klagen met dit gelijkspel", reageert Olivier Verdon. "Als we niet kunnen winnen, moeten we ervoor zorgen dat we niet verliezen. Dat we hierin geslaagd zijn, moet vertrouwen geven voor het vervolg van de competitie. Elk punt telt voor ons", is de Fransman nuchter.

Door dit gelijkspel haalde Eupen vier op zes in de laatste twee wedstrijden. "Na een overwinning probeer je altijd op dat elan door te gaan. We wilden de drie punten heel graag, maar het is er maar één geworden. Wat zeker ook niet slecht is voor ons. Ik denk dat het een billijk gelijkspel was." 

Nu wordt het voor ons zaak om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd van dinsdag tegen Kortrijk. Voor mij is het positief dat de wedstrijden in sneltempo opvolgen, want het zijn allemaal kansen om punten te pakken", besluit Verdon.

Alexandre Fiammetti

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Eupen
 
 
Reacties.