Arnar Grétarson : "Virton is een van de beste ploegen van 1B"

27 oktober 2019 22:30

Roeselare kwam twee keer op voorsprong tegen Virton, maar bleef toch met lege handen achter. "Virton is een van de beste teams uit 1B", sprak de T1 van Roeselare achteraf.

Na zeges tegen OHL en Union weet Roeselare weer wat verliezen is. Virton bleek te sterk, hoewel Roeselare via Bassani en Naessens tot tweemaal toe op voorsprong kwamen in Luxemburg. "De 2-2 bij rust was een logische tussenstand", vertelt Gretarsson. "De 3-2 deed ons pijn. Mijn spelers probeerden nog wel iets extra's te brengen, maar het was net niet voldoende. Het was ook niet eenvoudig, want we speelden vandaag tegen een heel sterk team."

Ondanks de nederlaag kan de Ijslander toch tevreden terugblikken op de westrijd. "Ik ben fier op mijn ploeg. We hebben bij momenten mooi voetbal op de mat gebracht, maar we worden genekt door onze tegenstander die twee klassegoals maakte. Ook dat is voetbal."

Virton-coach Dino Toppmöller had nog een compliment in huis voor de West-Vlamingen. "We hebben een zeer mooie match gezien, met twee ploegen die er vol voor gingen. Zo zie ik het liefst, twee ploegen die durven aanvallen. Roeselare speelde goed georganiseerd, maar wilde ook voetballen. Daar hou ik van."

Dennis Rosiers

2e klasse \\ Virton \\ Roeselare
 
 
Reacties.