🎥 Tim Krul pakt twee strafschoppen tegen Manchester United, maar het levert niets op

27 oktober 2019 22:05

Tim Krul staat al jaren bekend als uitstekend penaltystopper. Vanmiddag liet hij weer zien waarom. In de eerste helft tegen Manchester United stopte de Nederlander maar liefs twee strafschoppen. Helaas leverden zijn reddingen geen punten op voor Norwich City.

Louis Van Gaal wist in 2014 al dat Tim Krul een penaltykiller was. Hij wisselde in de kwartfinale van het WK 2014 tegen Costa Rica zijn doelmannen vlak voor het einde van de verlengingen. En met succes, want Nederland ging door dankzij Krul.

Ook vandaag deed Tim Krul zijn reputatie alle eer aan. Hij stopte een strafschop van Rashford en even later van Martial. Al moet gezegd worden dat de Nederlander bij de eerste strafschop wel heel ver voor zijn lijn staat.

De gemiste strafschoppen breekten Manchester United niet zuur op vanmiddag. Ze wonnen eenvoudig met 1-3 bij Norwich City, na doelpunten van McTominay, Rashford en Martial, die zo hun penaltymissers goedmaakten.