"Het lag erg droog tijdens de training": AA Gent ziet Asare uitvallen door kunstgras Stayen, Kums speelt donderdag ook niet op Anderlecht door gekende reden

28 oktober 2019 11:47

KAA Gent raakte op het kunstgras van Stayen niet voorbij STVV. Ook dat kunstgras was achteraf toch opnieuw een issue. En er is nog meer blessurenieuws van Gentse zijde.

"We mogen het niet als excuus zien, maar het was toch opnieuw lastig spelen op het kunstgras", aldus Thomas Kaminski na de wedstrijd. "We hadden er zaterdag op getraind en het lag toen heel erg droog. Ze hebben nu wel wat gesproeid voor de wedstrijd, maar toch ..."

Kunstgras

Ook coach Jess Thorup had er wel wat over te zeggen: "Veel spelers krijgen last van zo'n veld als ze het niet gewoon zijn om er op te spelen", verwees hij naar het uitvallen van Nana Asare tijdens de zaterdagtraining op Stayen.

Zowel Asare als Owusu mogen normaal gezien klaar voor de strijd verwacht worden op Anderlecht. Sven Kums zal er dan niet bij zijn, omdat een deel van zijn loon nog door moederclub paars-wit wordt betaald en de regels dan verbieden om te spelen tegen de moederclub.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ STVV
 
 
Reacties.