Peter Balette kijkt uit naar de clash met Standard: "Zolang we uit niet winnen moeten we de punten thuis pakken"


Foto: © photonews 01 november 2019 16:54

Donderdagavond pakte AA Gent in extremis een punt op het veld van RSC Anderlecht. De Buffalo's ontvangen nu zondag al Standard en hebben dus niet te veel tijd om uit te rusten.

Geen Jess Thorup vanmiddag bij AA Gent, de Deen wenste zijn vrouw bij te staan bij enkele medische onderzoeken. T2 Peter Balette blikte nog even terug op de wedstrijd van donderdagavond: "Achteraf gezien zijn we misschien wel de morele winnaar. We lieten, zeker in de eerste helft, te veel doelrijpe doelkansen liggen. Zo kregen we bijvoorbeeld ook die eerste tegentreffer", tekende Het Nieuwsblad op.

Zondagavond neemt Gent het thuis op tegen Standard: "Het is misschien wel het duel om te bepalen wie de tweede beste is na Club Brugge. Brugge speelt echt op een wolk en is op dit moment ook de terechte leider. Maar we leggen ons zeker niet neer bij die situatie. Het kan een hele leuke wedstrijd worden met een hoge intensiteit en een tactisch kantje. Zolang we uit niet winnen, moeten we onze thuiswedstrijden tot een goed einde brengen."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
 
Reacties.