Benat San Jose: "Onze supporters verdienen deze overwinning"

02 november 2019 21:30

Eupen versloeg in de vooravond Racing Genk. Het was de eerste thuisoverwinning van Eupen, dat een sterke reeks bezig is. Benat San José, de Spaanse T1, was na afloop in de wolken.

Eupen lijkt eindelijk gelanceerd. Na drie uitoverwinningen hielden de Pandas vanavond voor het eerst dit seizoen de drie punten am Kehrweg. "Wat een belangrijke zege voor ons. Eindelijk nog is feest in eigen huis, onze supporters verdienen dit als geen ander", aldus een opgeluchte Benat San José op de persconferentie. "Dat gebeurt dan nog tegen een fantastisch team als Racing Genk, wat de zege nog wat meer glans geeft."

Waarna San José zijn collega een hart onder de riem steekt. "Mazzu is een van de beste coaches van het land. Genk is een moeilijk te bespelen tegenstander omdat er veel beweging in het elftal zit. We moesten dus goed in positie blijven en onze pressing verzorgen. Dat hebben we gedaan. Deze zege moet ons veel vertrouwen geven voor het vervolg van de competitie. We zijn op de goede weg en ik ben dan ook fier op mijn spelers, die tot de laatste minuut in opperste concentratie bleven", besluit de Spaanse T1 van de Pandas.

Alexandre Fiammetti

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Eupen
 
 
Reacties.