Karel Geraerts kan niet geloven dat het net bij 'zijn' Leuven voorvalt: "Eerste keer in mijn carrière"


Foto: © photonews 02 november 2019 11:28

Karel Geraerts speelde tijdens zijn actieve voetbalcarrière drie jaar voor OHL, van 2011 tot 2014. Toen hij vrijdagavond als hulptrainer van Union terugkeerde naar zijn ex-ploeg, viel het licht uit. Tot vier keer toe. Zodanig veel dat de wedstrijd gestaakt moest worden.

Vooral na de pauze was het enerverend omdat beide ploegen telkens op en af het veld moesten. "In de tweede helft werd het telkens onderbroken. De spelers worden dan telkens stijf. Dat kruipt wel in de benen. Het was telkens hetzelfde probleem."

Er zijn verschillende scenario's mogelijk - Karel Geraerts

Als Union deze wedstrijd met 0-5 zou winnen, zou dat wel één en ander kunnen bepalen in de eerste periode. "Het zal nu voor één of andere commissie moeten komen. Het is niet aan mij om te zeggen wat er nu moet gebeuren. Het is wel Leuven dat deze wedstrijd organiseert. Er zijn verschillende scenario's mogelijk." 

Als ex-speler van OHL had Geraerts zich hier niet meteen aan verwacht. "Toen ik hier speelde, was altijd alles prima in orde. Het verbaasde mij ook dat zoiets hier gebeurde. Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik zoiets meemaak. Het is spijtig voor Leuven en het is spijtig voor ons."

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Union SG
 
 
 
Reacties.