Schenkt Beerschot trainer Losada tweede zege of kan herboren Roeselare ook eens buitenshuis oogsten?


Foto: © photonews 02 november 2019 11:00

Bij Beerschot zijn ze zich volop aan het klaarstomen voor de tweede periode. Wat extra vertrouwen tanken in de laatste thuismatch van de eerste periode kan dan geen kwaad. Roeselare is echter niet meer de ploeg van in het seizoensbegin en snakt naar een succesje buitenshuis.

Het tijdperk onder trainer Hernan Losada is voor Beerschot begonnen met twee nederlagen en één overwinning. Die zege behaalde het twee weken geleden voor eigen publiek tegen Virton. Dat moet aantonen dat de Mannekes het wel degelijk in zich hebben om ook dit seizoen een rol van betekenis te spelen in 1B en daar willen ze op voortborduren.

Roeselare was in het begin van het seizoen het kneusje in 1B en ook het financiële aspect oogde moeilijk, maar inmiddels is de lucht weer opgeklaard. Met twee straffe thuiszeges tegen OHL en Union toonde Roeselare dat het er weer staat. In Virton scoorde het ook tweemaal, maar bleef het met lege handen achter. Op het Kiel wil het zijn eerste uitzege van het seizoen boeken.

Bourdin en Zolotic terug uit schorsing

Sanusi (adductoren) en Nolle (duim) zullen bij Beerschot niet in actie kunnen komen. Ook Seigers (enkel) is nog geblesseerd. Boudin keert terug uit schorsing. Bij Roeselare is de schorsing van Zolotic dan weer achter de rug. Kuisch (enkel) en Van Cauwenberghe (quadriceps) liggen nog in de lappenmand.

Kan jij de uitslag van Beerschot - Roeselare voorspellen? Dan zit er zeker een mooie prijs in via BETFIRST!

1e klasse B \\ Roeselare \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.