Mechelse draaischijf is duidelijk over toekomst: "Ik hoop mijn carrière hier af te sluiten"

03 november 2019 11:36

KV Mechelen kan - ondanks de nederlaag van woensdag - nog steeds uitpakken met een indrukwekkend rapport. De puzzelstukjes passen al een hele tijd in elkaar. Onur Kaya is daarbij de lijm die alles samenhoudt.

De Mechelse draaischijf is o zo belangrijk. Hij houdt ook van de club, na alles wat hij meemaakte. Zijn mooiste herinnering is de titelmatch tegen Beerschot. "Díe goal van Clément Tainmont. Hij heeft mij en de club gered. Ik ben hem eeuwig dankbaar. In de titelmatch veroorzaakte ik de penalty waaruit Beerschot scoorde. Als het daardoor was misgelopen, zou ik er kapot van geweest zijn", klinkt het in HLN.

De ontlading achteraf gaat hij nooit vergeten. "Wat een opluchting. Iedereen ging los. De fans bestormden het veld. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Die wedstrijd had alles. Passie, strijd, emoties. Na de match ging ik naar mijn vader, die op de tribune zat. Voor het eerst in 33 jaar zag ik hem huilen. Dat doet iets met een mens, hoor. Het was een onvergetelijke dag. Ik voel me goed bij Malinwa. Afwachten wat er in de toekomst gebeurt - ik heb nog anderhalf jaar contract. Maar ik hoop mijn carrière hier te kunnen afsluiten."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.