🎥 Schalke 04, met Raman als titularis, buigt achterstand om en klimt naar een gedeelde derde plaats

03 november 2019 21:23

Het Schalke 04 van Benito Raman heeft een 2-1 achterstand omgebogen tot een 2-3 overwinning op het veld van Augsburg. De Belg vertolkte geen hoofdrol in de partij en werd na 75 minuten naar de kant gehaald.

De thuisploeg kwam tweemaal op voorsprong via Baier en Finnbogason (ex-Lokeren). De eerste gelijkmaker kwam van het hoofd van de onfortuinlijke Lichtsteiner. Een own-goal dus. De tweede gelijkmaker was getekend Ozan Kabak en met nog acht minuten op de klok prikte Harit de winning goal tegen de touwen.

Door het puntenverlies van Bayern München, Wolfsburg en Freiburg deelt Schalke nu de derde plaats met Leipzig, Bayern München en Freiburg (allemaal 18 punten). Alleen Borussia Dortmund (19 ptn) en Mönchengladbach (22 ptn) doen beter.