Spelers Anderlecht niet echt gelukkig met kritiek: "Ik vind dat we progressie boeken"


Foto: © photonews 04 november 2019 11:48

Het was opmerkelijk: de spelers van Anderlecht reageerden alsof door een bij gestoken als de journalisten zondagavond wat kritische vragen stelden over het spelniveau. Eerst Kemar Roofe en ook Derrick Luckassen was niet al te gelukkig met zijn vragen.

Je kon nu wel het één en ander aan te merken hebben op die tweede helft tegen de rode lantaarn. "Wat ik onthou? Dat we gewonnen hebben", aldus Luckassen. "Dat we nog veel werk hebben? Dat vindt jij... Ik vind dat we progressie boeken. Waaraan ik dat zie? Aan het veldspel, aan de uitslag..."

Anderlecht staat wel op vier punten van de top zes. "Alles is nog mogelijk. We moeten gewoon wedstrijden winnen. Dat probeer ik ook te zeggen, maar jij... We zijn al zes wedstrijden ongeslagen en dat is toch niet slecht. We moeten omhoog kijken en doorgaan."

Want Anderlecht uit play-off 1, dat zou toch ongezien zijn... "Elke overwinning doet deugd. Deze was nodig. Het is lekker voor de groep. Een schande als we er niet in geraken? (denkt na) Anderlecht moet meedoen voor de prijzen hé."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.