Het is o zo moeilijk om die nul te houden voor Antwerp: "Het sluipt in het hoofd en begint ons te achtervolgen"

04 november 2019 14:31

Antwerp kent vooralsnog een seizoen van ups en downs. Bij de rust doken de Antwerpenaren met een voorsprong en een volwassen prestatie de kleedkamer in, na de pauze ging het plots steil bergaf.

Manuel Benson was één van de uitblinkers in de eerste helft bij Antwerp. De ex-Genkie zocht naar een verklaring voor de terugval in de tweede helft.

Vermoeidheid en mentaliteit

"Er zijn veel redenen voor. Het is vooral spijtig hoe we aan die tweede helft begonnen en vroeg gepakt worden. Ik denk dat vooral de vermoeidheid en onze mentaliteit de reden is dat we deze match nog weggeven."

De vinnige winger leek duidelijk gebrand op een goede prestatie tegen zijn ex-club en was beslissend voor 'The Great Old': "Als ik start moet ik gewoon beslissend zijn, hetzij met een goal of assist. Ik ben blij dat dat gelukt is." 

Als ik start moet ik gewoon beslissend zijn, hetzij met een goal of assist. Ik ben blij dat dat gelukt is

Te veel tegengoals

Al leverde het geen puntengewin op, Antwerp kon nog maar één keer dit seizoen de nul houden: "Het sluipt in het hoofd en als je daaraan denkt begint het je te achtervolgen. We moeten het achter ons laten. Als je wint kijkt daar niemand naar, maar op momenten zoals nu is het een item."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.