10 om te zien: de tien meest opgezochte voetballers van vandaag

05 november 2019 22:30

Elke voetbalfan zal zich al wel eens geamuseerd hebben met surfen op Transfermarkt.com, de Wikipedia van het voetbal. Elke dag geeft deze handige website ook een top-10 van de meest opgezochte spelers. Wie zijn ze en waarom worden ze zo veel opgezocht?

10. Heung-Min Son

Het was misschien wel het beeld van het weekend: Son die André Gomes tackelde en hem zo, onrechtstreeks, aan een horrorblessure hielp. Dat was natuurlijk nooit de intentie van de Zuid-Koreaan, die meteen in tranen uitbarstte. Hij kreeg uiteindelijk een rode kaart op aangeven van de VAR en zat tot lang na de wedstrijd ontroostbaar in de kleedkamer.

9. Raheem Sterling

De winger van Manchester City is nadrukkelijk in beeld bij Real Madrid. De Koninklijke ziet hem als een ideale speler die hen uit het slop kan trekken én als een middel om Gareth te ruilen. Manchester City wijst de deal resoluut af.

8. Caglar Söyüncü

Wie is deze 23-jarige Turk. Hij werd vorig jaar door Leicester City overgenomen van Freiburg en brak dit jaar helemaal door. De centrale verdediger zorgt ervoor dat Harry Maguire, voor een recordbedrag naar Manchester United verkast, niet gemist wordt bij dé seizoensrevelatie in de Premier League.

7. Mario Balotelli

Werd vorig weekend geviseerd door racistische supporters en trapte een bal in de tribune uit woede. Het is het zoveelste geval van racisme in Italië dit seizoen. De spits heeft er zijn buik van vol, en terecht!

6. Erling Haland

Hij heeft geen verdere introductie nodig, zeker niet bij de iedereen die RB Salzburg - Genk heeft gezien. De 19-jarige Noor is een van de meest doeltreffende spitsen in Europa en staat op het verlanglijstje van alle grote clubs. Het is uitkijken of hij vanavond weer de netten doet trillen tegen het Napoli van Dries Mertens.

5. Kylian Mbappé

Het Franse wonderkind ontvangt woensdag Club Brugge in zijn speeltuin, het Parc des Princes. Jammer genoeg voor Philippe Clement staat er niet op Transfermarkt.com hoe je Mbappé moet afstoppen.

4. Cristiano Ronaldo

Een blik op de onwaarschijnlijke statistieken van Cristiano Ronaldo is altijd de moeite waard. De teller van CR7(00) staat inmiddels op 702 stuks.

3. Lionel Messi

Wie Ronaldo zegt, zegt ook Messi. Transfermarkt.com is daar geen uitzondering op.

2. August Strömberg

Een verrassende tweede in dit lijstje! In de Zweedse tweede klasse stonden de nummer 1 en 2 tegenover elkaar. Het werd een gelijkspel en voor Varsberg Bois, de ploeg van de 27-jarige doelman Strömberg, is het de eerste keer in de clubgeschiedenis dat ze naar de hoogste voetbalklasse promoveren.

1. André Gomes

De meest onfortuinlijke voetballer van het moment was ook de meest opgezochte op dinsdag 5 november. Hopelijk zien we de middenvelder van Everton snel weer terug op een voetbalveld.

Hannes Van Gael

Champions League \\ Tottenham \\ Rode Ster Belgrado
 
 
Reacties.