🎥 DIW lacht met profvoetballers én politiek in kader van RSZ-bijdragen: "VAR heeft het gecheckt, ze zijn zelf de parasiet"


Foto: © photonews 06 november 2019 16:13

De Pro League kwam vorig weekend met een persbericht waarin ze vrezen voor de gevolgen voor het Belgische voetbal als de gunsttarieven voor voetballers bij de RSZ worden afgeschaft.

Profssporters maken al jaren gebruik van een gunstig RSZ-tarief en moeten nauwelijks sociale bijdragen betalen.

De politiek wil dat systeem laten herbekijken, bij de Pro League vrezen ze dat het een doodsteek voor het Belgisch voetbal zou kunnen zijn.

Ideale Wereld

De voetballers lieten het dit weekend voorlopig niet aan hun hart komen en zijn er - tot op heden - niet echt mee bezig. "Ik lig er niet wakker van", klonk het bij Hans Vanaken onder meer.

Voor De Ideale Wereld was de zaak wel meer dan voldoende om even de draak te steken, met dank aan Flip Kowlier. Ook de politiek zelf moet eraan geloven.

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ Virton \\ Roeselare \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Lommel SK \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.