Thorgan Hazard na de ommekeer tegen Inter: "Een hele speciale avond"

06 november 2019 12:15

Dinsdagavond leek Borussia Dortmund in eigen huis de boot in te gaan tegen Inter. De Duitse topclub stond bij de rust 0-2 achter na doelpunten van Martinez en Vecino, maar nadien kantelde de wedstrijd nog helemaal. Hakimi (2x) en Brandt bezorgden de thuisploeg de bijzonder belangrijke thuiszege.

Rode Duivel Thorgan Hazard stond ook tussen de lijnen tegen Inter. De ex-Gouden Schoen scoorde dan wel niet, maar speelde wel een uitstekende partij: "Het was een speciale avond. Het was heel fijn om zo een goede tweede helft te spelen. Dat we deze wedstrijd nog winnen is echt straf", vertelde hij bij Sporza.

Aan de rust leek het kalf nochtans al verdronken: "We speelden geen slechte eerste helft, maar we maakten onze kansen niet af. Nadien gingen we een stuk hoger spelen en lieten we die mogelijkheden niet meer liggen. Wij waren gewoon de beste ploeg."