Genkse bestuurskamer bekent kleur, ook Mazzu reageert: "Nu moet hij laten zien waarom hij de juiste coach is voor ons"


Foto: © photonews 06 november 2019 21:08

Is Felice Mazzu maandag nog coach van KRC Genk? Het lijkt steeds meer een item te worden. Ook de Limburgse bestuurskamer maakt er geen geheim van dat de partij tegen KAA Gent cruciaal zal worden.

Eerst eventjes dit: Felice Mazzu scoorde wel punten met de prestatie van KRC Genk op Anfield Road. De Limburgers deden tot op het einde mee voor punten tegen Liverpool FC. En dat mede dankzij de tactische keuzes van de coach. 

Maar toch: zondag is het do or die in de Luminus Arena. De Smurfen kunnen het zich niet veroorloven op opnieuw punten te grabbel te gooien. Niet alleen met het oog op play-off 1, maar ook na de wanprestatie van vorig weekend Am Kehrweg. 

Het is logisch dat we de coach van dichtbij in de gaten zullen houden - Peter Croonen

“Het is logisch dat we de coach van dichtbij in de gaten zullen houden”, windt voorzitter Peter Croonen er in Het Laatste Nieuws geen doekjes om. “Nu moet Mazzu laten zien waarom hij voor ons de juiste trainer is.”

Reactie van Mazzu?

De coach zelf doet alsof hij er zich allemaal niets van aantrekt. Al bleek in zijn commentaar na de Champions League-wedstrijd toch enig cynisme. “Ik heb gehoord dat het zondag belangrijk wordt”, was hij kort van stof.

Champions League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.