Met Preud'homme naar Antwerpse titel? "Gheysens en D'Onofrio moeten nú opstaan en voor zichzelf besluiten dat ze in Brugge te veel praatjes hebben"


Foto: © photonews 07 november 2019 20:16

Michel Preud'homme is een garantie op succes. De coach jaagt nu met Standard op een aanvulling van zijn palmares. Al hoopt Aad De Mos dat MPH nog een laatste keer voor een avontuur kiest.

Twee Belgische titels, twee Belgische bekers, in Nederland alles gewonnen en zelfs goud gepakt in Saoedi-Arabië. Als Michel Preud’homme ergens neerstrijkt, worden er prijzen gewonnen. 

Ook anno 2019 lijkt het Standard van MPH de enige echte uitdager van Club Brugge. “Maar voor een laatste echte kunststukje moet hij naar Antwerp. Bij Paul Gheysens en Luciano D’Onofrio”, verrast Aad De Mos in Het Laatste Nieuws

“Gheysens zou op de Bosuil kunnen realiseren wat John Cordier destijds deed door mij naar KV Mechelen te halen”, heeft De Mos het over de Belgische én Europese triomfen van zichzelf Achter De Kazerne. 

En dat succesrecept is simpel. “Je gooit er groot geld tegenaan, haalt echte vedetten en je gaat de strijd aan met de grote mensen. Gheysens en D’Onofrio moeten nú opstaan en voor zichzelf besluiten dat ze in Brugge te veel praatjes hebben.”

Preud’homme en D’Onofrio samen in de grootstad Antwerpen, net voor ze op pensioen gaan in een gevecht met Club Brugge - Aad De Mos

“Stel je voor”, droomt de Nederlander weg. “Preud’homme en D’Onofrio samen in de grootstad Antwerpen, net voor ze op pensioen gaan in een gevecht met Club Brugge. Dat voel ik wel!”

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Antwerp \\ Standard
 
 
 
Reacties.