Bekende zanger bekent iets over een 'Geit' en is grote fan: "Die thuisfans geven me kippenvel"


Foto: © photonews 07 november 2019 09:32

Günther Neefs heeft al flink wat watertjes doorzwommen, waarbij voetbal voor hem ook altijd een speciale rol heeft gespeeld. De bekende zanger heeft dan ook een absolute favoriete club, iedereen weet wel dewelke. Toch?

“Optredens bij Waasland-Beveren of Oostende vind ik heel leuk om te doen, maar de thuisfans van KV Mechelen bezorgen met telkens kippenvel als ik er You’ll never walk alone live zing. Dat geeft me een apart gevoel”, aldus Neefs daarover eerder in Sport/Voetbalmagazine.

“Mark Uytterhoeven woonde vroeger bij mij dicht in de buurt, op een zeker moment stelde ik hem voor om een 2pk te laten spuiten in het geel-rood met de boodschap ‘Red KV’ erop. Mark vond dat een subliem idee en vooral ontwapenend. Hij ging zelfs mee voor de belettering.”

De geit

“Bij die avond vol optredens werd die Citroën naar boven getrokken als een soort landmark, onder de volle spots. Uiteindelijk werd hij verloot voor 5000 euro. Het inschrijvingsbewijs stond op mijn naam. Roger Hendricks kocht die als fanatieke supporter en zette die in de schuur van zijn moeder. Die ging dat wagentje elke keer afstoffen.”

“Bij de verbouwing van het stadion belden we Roger op met de vraag of die bolide nog bestond. Hij had hem net verkocht, maar wilde – als wij hem echt wilden – voor die koper een andere geit zoeken. Zo ver ging zijn liefde voor Malinwa. En zo kwam die Citroën opnieuw thuis. Eind goed, al goed.”

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.