Er is meer dan Standard en Gent op donderdag: wat krijgen we voor de kiezen in de Europa League?

07 november 2019 12:30

Standard en Gent gaan op zoek naar een nieuwe driepunter in de Europa League, maar er staat op donderdag nog wel heel wat meer te beleven. Wat precies? Een overzicht!

We zijn halfweg de groepsfase en dus wordt het stilaan tijd om bepaalde knopen te zien doorgehakt worden. Diverse ploegen kunnen zich op donderdag 7 november zelfs al plaatsen voor de volgende ronde, mits een gunstig resultaat.

Arsenal kan daarbij zijn, als Standard verliest van Frankfurt. Ook Sevilla kan zich plaatsen, al moet het dan wel voorbij Dudelange geraken. Bertrand Crasson en de zijnen dromen van een nieuwe stunt om zelf ook nog kans te maken op een Europese lente.

Belgen in actie

Heel veel Belgen komen uiteraard ook in actie op donderdagavond. Zij willen ook allen een zo goed mogelijke uitgangspositie verwerven. Manchester United kan tegen Partizan Belgrado de problemen van de Premier League van zich af proberen spelen.

Wat kunnen Wuytens, Bolingoli, Dendoncker en de andere Belgen die met hun team in actie komen? Het kan allemaal gevolgd worden op de voet uiteraard en de eerste knopen worden sowieso doorgehakt donderdagavond.

Wie doet de beste zaken? Waag een gokje bij BetFIRST en u kan er meteen heel wat mee te strikken hebben!

Europa League
 
 
 
Reacties.