🎥 Igor De Camargo kijkt uit naar het weerzien met zijn ex-club, "maar ik wil wel winnen!"


Foto: © photonews 09 november 2019 10:00

Zondag trekt KV Mechelen naar Standard om de heenronde af te sluiten. Voor één speler is die wedstrijd altijd iets specialer dan de andere. "Terugkeren naar Sclessin altijd fijn", klinkt het bij Igor de Camargo.

Igor de Camargo trekt zondag met KV Mechelen naar Sclessin. Daar staat Standard op het programma. Naar goede gewoonte is dat altijd een leuke wedstrijd voor de supporters van beide clubs, maar één iemand op het veld heeft toch nog een iets nauwere band met de Luikse club.

"Het is zeker een speciale match voor mij", vertelt Igor de Camargo. Ik heb er mooie momenten beleefd in een team met spelers als Defour, Jovanovic, Mbokani, Fellaini en Witsel. We zijn twee keer kampioen geworden. Maar met APOEL Nicosia en Racing Genk heb ik ook titels gepakt. Overal waar je een titel pakt, is het mooi geweest."

Ook bij de Standardfans ligt De Camargo nog in de bovenste lade. "Ik hoop het -inderdaad- dat ze me  opnieuw met open armen zullen ontvangen. (lacht) Sclessin is een heel speciale plek. Iedereen kent de kracht van Standard zowel op als naast het veld en met de fans."

Willen winnen

Welke verwachtingen heeft de Braziliaanse Belg van de wedstrijd? "Ik zal -zoals altijd- het veld opstappen met de bedoeling om die wedstrijd te winnen. Oké, Standard doet het heel goed, maar wij zijn ook goed bezig. Ik denk dat het een zeer interessante wedstrijd zal worden, maar die drie punten neem ik graag mee."

Jupiler Pro League \\ Standard \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.