Fixelles en Union voelen zich benadeeld: "Dat verandert volledig de wedstrijd"


Foto: © photonews 09 november 2019 08:30

Geen positief resultaat voor Union om de eerste periode mee af te sluiten. De wedstrijd tegen Westerlo liet toch enigszins een wrange nasmaak na, ook al omdat er halverwege de tweede helft een strafschopfout op Mathias Fixelles door de vingers werd gezien.

"Ik denk dat het duidelijk penalty is op mij en dat verandert volledig de wedstrijd", windt Fixelles er geen doekjes om. Na die foute scheidsrechterlijke beslissing was het moeilijk om de druk aan te houden. "Je moet ermee omgaan, maar het is gewoon spijtig dat elke week opnieuw zo'n acties voorvallen."

Alleszins niet de minste twijfel bij Fixelles dat het in de bewuste fase een overtreding was van Abdul Kader Keita. "Ik begeef mij voor hem en hij duwt volledig in mijn rug. Ik kan ook echt niet meer op de bal trappen. Penalty dus."

Technische onzuiverheden

Union werd zo niet beloond voor zijn enthousiasme. "Ondanks redelijk veel technische onzuiverheden zaten we goed in de wedstrijd. Ik denk dat we niet altijd goed in blok stonden, maar we proberen openingen te vinden door veel te lopen en veel energie in de wedstrijd te steken." Dat leverde echter niets op. "Nu moeten we de goede zaken onthouden en de slechte zaken verbeteren."

1e klasse B \\ Westerlo \\ Union SG
 
 
 
Reacties.