Losada blikt vooruit naar de tweede periode: "Zij missen vertrouwen"


Foto: © photonews 09 november 2019 19:57

Beerschot is in de eerste periode op de vijfde plaats geëindigd en dus is er nog werk aan de winkel voor de tweede periode. Volgens Losada wil Beerschot gewoon elke wedstrijd winnen en bekijken ze het ook wedstrijd per wedstrijd

Hij vertelde het op de persconferentie na de wedstrijd. “We wilden hier komen winnen om vertrouwen te tanken, maar het is jammer genoeg niet gelukt en nu moeten we maandag opnieuw beginnen richting Leuven.”

Losada legt uit dat zijn aanvallers vertrouwen missen. “We kunnen alleen maar trainen. Er is niets anders. Vooral onze spitsen missen vertrouwen. De centrale verdedigers van Lommel hebben heel goed gespeeld, maar onze spitsen waren ook niet goed genoeg.”

Wedstrijd per wedstrijd

De trainer van Beerschot geeft ook meer uitleg over zijn systeem. “Door ons systeem kunnen we meer evenwicht in de ploeg houden. We krijgen minder kansen tegen, maar voorin hebben we twintig kansen nodig om een doelpunt te maken. Het gaat over details. Nu moeten we maandag werken richting Leuven. Niet richting de tweede periode, want we moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken.”

1e klasse B \\ Lommel SK \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.