Lamkel Ze speelde voor zijn Bölöni: "Ik hou van de coach, ik wil dat hij blijft"


Foto: © photonews 10 november 2019 20:12

Je kan van Didier Lamkel Ze zeggen wat je wil, maar niet dat hij niet hondstrouw is. De Kameroense aanvaller trok de kar in de tweede helft bij Antwerp. En dat deed hij voor Laszlo Bölöni.

Lamkel Ze wond er geen doekjes om. "Ik wist dat de coach onder druk stond na Moeskroen. We wisten dat hij ontslagen kon worden, maar dat wil ik niet. Ik hou van de coach en ik wil dat hij blijft. Ik strijd voor hem. Hij is belangrijk voor mij."

Opmerkelijke woorden, want Bölöni was dit seizoen al héél streng voor zijn soms gekke winger. "Ik heb dat nodig, een strenge coach. Anders zou ik alle dagen grapjes aan het maken zijn", lachte hij. 

Wat Bölöni voor de club heeft gedaan, is enorm

Ook Ritchie De Laet liet weten dat de spelersgroep nog achter Bölöni staat. "We waren de coach iets verschuldigd na het verlies tegen Moeskroen. Er werd veel naar hem verwezen, maar wij voerden zijn plan gewoon niet uit. Een coach kan maar de elf spelers op het veld zetten waarvan hij denkt dat ze zijn plan het best zullen uitvoeren."

"Ik hoop dat deze overwinning genoeg is voor zijn positie. Hij heeft ons de voorbije twee seizoenen heel hoog gebracht. Twee jaar geleden dacht men hier nog niet aan play-off 1, wat hij gedaan heeft voor de club is enorm."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.