Dries Mertens lijkt niet lang te moeten zoeken naar nieuwe club: "Interesse is concreet"


Foto: © photonews 10 november 2019 21:09

Dries Mertens is momenteel aan zijn laatste seizoen bezig bij Napoli. Misschien moet de Rode Duivel niet lang op zoek naar een nieuwe ploeg.

Mertens is ondertussen al aan zijn negende seizoen bezig in de Italiaanse havenstad. In juni 2020 loopt zijn contract af en er zou volgens La Gazzetta dello Sport en Corriere dello Sport al een kaper op de kust zijn om de 32-jarige Belg binnen te halen.

Die kaper zou Inter Milaan heten. De club van Romelu Lukaku lijkt in polepositie te liggen in plaats van een Chinees avontuur waar Mertens eerder mee in verband werd gebracht. Volgens de eerdergenoemde dagbladen zou er in Milaan een contract klaarliggen voor Mertens van twee jaar met een optie op een derde jaar. Het jaarsalaris zou zes miljoen euro bedragen. 

Volgens Corriere dello Sport zou het Antonio Conté -himself- zijn die Mertens benaderd heeft. Het zou ook kunnen dat in de toekomst Mertens toch een Chinees avontuur zou betreden bij Jiangsu Suning, de zusterclub van de Nerazzurri. Als Napoli nog geld wil vangen voor Mertens, dan moet het voor het sluiten van de wintertransferperiode. 

Serie A \\ Inter Milaan \\ Napoli
 
 
 
Reacties.