Milicevic: ontgoocheld door resultaat, onder de indruk van Charleroi-fans

10 november 2019 10:58

Zaterdagavond kwam er een einde aan de reeks uitzeges van Eupen. Na drie uitoverwinningen op rij riep Charleroi de Panda's tot de orde. Het werd 1-0 voor Charleroi, na een doelpunt van Kaveh Rezaei.

"We speelden een goede wedstrijd, en iedereen weet maar al te goed dat het nooit gemakkelijk is in Charleroi. Spijtig dat onze goede reeks ten einde kwam tien minuten voor affluiten. De teleurstelling is toch groot", vertelt Danijel Milicevic.

De twee ploegen hielden mekaar, mede door een defensieve aanpak, goed in bedwang. Charleroi ging toch met de winst aan de haal na een laat doelpunt. "Ze brachten enkele frisse jongens in. Vooral Mamadou Fall deed ons veel pijn met zijn snelheid. Toch hebben ook wij enkele mogeljikheden gehad, denk maar aan dat schot van Cools."

Voor de ex-Carolo blijft een wedstrijd op Charleroi telkens speciaal. "Het is altijd heel speciaal om terug te keren naar Charleroi, want ik heb hier fantastische momenten beleefd. Deze club zal altijd een plaats in mijn hart hebben. Het deed me enorm veel deugd te horen dat de thuisfans mijn naam scandeerden", besluit Milicevic.

Alexandre Fiammetti

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Eupen
 
 
Reacties.