Clement kreeg ook wat over zich heen: "Al van voor de wedstrijd verwensingen"


Foto: © photonews 10 november 2019 20:50

Philippe Clement kon de frustratie van zijn spelers begrijpen. Het duurde tot in de kleedkamers tot de opstootjes gedaan waren tussen de spelers van Antwerp en Club Brugge onderling. Een verlengstuk aan de wedstrijd dus...

Niet enkel op, maar ook naast het veld ging het er bitsig aan toe. "Er kwam heel wat van de tribunes afgerold", vertelde Clement. "Mijn spelers zijn daar goed mee omgegaan. Ook ik, met de verwensingen die ik al voor de wedstrijd vanaf de tribunes moest verdragen. Maar dat is het leven waar we voor gekozen hebben zeker?"

Over het wedstrijdverloop was hij minder tevreden. "We spelen een goeie eerste helft en kwamen op voorsprong. Alles onder controle tot we naar binnen moesten door omstandigheden. Spijtig, want iedereen wil toch een normale wedstrijd van negentig minuten..."

Lichte penalty?

En dan was er nog de penalty. "Kijk, ik zit hier weer zonder dat ik er iets over kan zeggen omdat ik nog geen beelden zag. Naar mijn gevoel was het heel licht en ging Mbokani de benen van Kossounou opzoeken. Maar ik doe nogmaals een grote oproep naar de Pro League om coaches beelden van cruciale fases te laten zien voor ze naar een persconferentie moeten."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.