Standard op zijn hoede voor KV Mechelen: "Ze doen me aan Antwerp denken"

10 november 2019 09:37

KV Mechelen raapt zelden of nooit iets op Sclessin, maar de ploeg van Wouter Vrancken is zeker niet kansloos tegen Standard. De ploeg van Michel Preud'homme kan maar beter op zijn hoede zijn.

Standard, dat thuis nog ongeslagen is, neemt het zondag op tegen Malinwa, dat momenteel de op een na beste uitploeg. Ze wonnen hun drie laatste uitwedstrijden. Of het vier op vier wordt voor KV, valt te betwijfelen. Ze konden deze eeuw nog niet winnen in Slessin. Drie keer keerden ze met een gelijkspel terug naar Mechelen.

Standard moest donderdag heel diep gaan tegen Frankfurt. Ze zullen zondag dus goed bij de zaak moeten zijn tegen het viriele Mechelen. "Mechelen is een ploeg die me doet denken aan Antwerp toen ik er twee jaar geleden speelde", liet Obbi Oularé weten.

"Het is een heel sterk collectief, met veel fysieke kracht en enkele jongens die het doel weten staan. Het zal niet eenvoudig worden voor ons, ze staan niet voor niets vierde in het klassement. Maar we moeten gewoon onze job doen en die wedstrijd winnen!"

Jordan Horwood

Jupiler Pro League \\ Standard \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.