Gheysens blij, maar niet tevreden met fans: "Begrijp je nu waarom ik die brutaliteiten eruit wil?"

11 november 2019 07:05

Antwerp-voorzitter Paul Gheysens glunderde na de zege tegen Club Brugge. Na de mindere resultaten was een overwinning tegen Club Brugge een opsteker van formaat. Al was hij niet helemaal tevreden.

Gheysens had een duidelijk signaal gegeven en de ploeg reageerde daarop. “Dit was nu wat ik bedoelde: strijdlust, collegialiteit, mentaliteit. Dat wilde ik zien. En de hele ploeg heeft dat vandaag getoond. Prachtig. Ik heb er echt van genoten", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"En het was nochtans niet eenvoudig, hé. Want er waren alweer enkele discutabele scheidsrechterlijke beslissingen. En toch hebben ze zich daar vandaag overgezet, en hebben ze met veel strijdlust teruggevochten. En winnen ze. Verdiend.”

Biergooiers

Een smet op de zege was dat een deel van de fans van Antwerp zich weer van hun slechtste kant lieten zien en de club weer boetes mag verwachten. Net voor de 0-1 werd er bengaals vuur afgestoken en toen er gefloten werd voor een correcte tackle van Ritchie De Laet werd er met bier gesmeten. 

“Eén woord: verschrikkelijk. Begrijp je nu waarom ik dat soort brutaliteiten er onherroepelijk uit wil? Ik had echt schrik dat de wedstrijd ging stilgelegd worden en het een forfait ging worden. Gelukkig keerde daarna de wedstrijd. Gelukkig maar.”

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.